Er zijn andere soorten platforms voor de delen met documenten. Jullie functies van platforms voor jullie delen betreffende documenten beheersen het uploaden van bulkbestanden, het actief indexeren van informatie plus gebruikersbeheer omvatten. Ze kunnen ook dus verscheidenheid voordat functies bevatten, waaronder commentaar, weergave van native bestanden en uniforme communicatie. Beveiligingsopties kunnen on-demand rechtenbeheer plus toegang plus authenticatie behelzen. Afhankelijk van het gebruik van het systeem kan absoluut documentbeheersoftware dezelfde bepaald reeks beveiligingsfuncties bezitten.

Een document kan aanlanden beveiligd aangaande codering ervoor het wordt gedeeld. Dit bescherming moet worden geactiveerd door beleidsmatige of voor tijd gebaseerde factoren. Ook kan het zijn dat al onze bestemmingsgebruiker is inloggegevens opnieuw moet instellen om de document erbij kunnen beluisteren. Bovendien, mits een document wordt gedeeld, kan jij inhoud ervan worden versleuteld en kan alleen absoluut externe desktoptoepassing of -viewer de kracht ontsleutelen. Ingeval de ontvanger het document niet zou bekijken, zou het word ‘niet langer gedeeld’ aan de codering te verwijderen.

Een ander platform voor jullie delen betreffende documenten zou een geïntegreerde applicatie bevatten die bedrijven helpt aangaande elkaar tegelijk te opereren. Afhankelijk betreffende het laadstation kunnen functies bestaan uit een enig, beveiligde verbinding, beveiliging aan ondernemingsniveau en de mogelijkheid door documenten bij te opereren. Geavanceerde analytische functies kunnen de productiviteit verhogen over projecttaakbeheer plus auditcompliance bij vergemakkelijken. Zijkant kunnen alsmede ondersteuning bieden voor jullie voltooien met taken aangaande het document en versiebeheer van papieren. Ze beheersen ook bedrijfsintentie en optimalisatie van taakproductiviteit bevatten. Zodra een platform voor het componenten van dossiers aan dat criteria voldoet, is het klaar door te worden gebruikt ervoor samenwerking.

U volgende voornaamste platform elbaek-efterskole.byggedomain7.dk voor het delen van documenten bestaat Google Drive. Filestage bestaat een zeker platform voor jij delen met bestanden voordat creatieve teams. Het heeft gekregen ingebouwde beveiliging om uitgestrekte bestanden te beschermen. AES 156-bit-codering gebruik van gemaakt in de service en werd opgeslagen ervoor een EU-server. Daarnaast heeft gekregen Filestage integraties met populaire tools en heeft het veel aanpassingsmogelijkheden voor creatieve teams vanwege unieke processen te creëren. Gebruikers kunnen op iedereen moment ongetwijfeld samenwerken van bestanden. Die platforms hebben verschillende beveiligingsfuncties plus kunnen bedrijven bijstaan bij het beheren van uw bestanden.

Niet-persistent delen stelt bedrijven met staat vanwege het plaatsen van documenten te controleren. De gebruiker kan quest verspreiden onder een groep prospects langs een URL-link en jouw toegang beheren met beslist retentiebeleid. Ingeval kan dezelfde bankier langs een URL-link een stukje onderzoek onder zijn prospects verspreiden. U bewaarbeleid bepaalt hoe langdurig een document binnen jouw groepsdistributie worden bewaard. Zijkant kunnen tot verschillende bewaarrechten specificeren voordat verschillende ontvangers. Bovendien beheersen deze beleidsregels beperkingen opleggen aan jullie bewaren betreffende weergaven voor gebruikers binnen u distributie.

Enig platforms voor jij delen van documenten vereisen authenticatie aan gebruikers toegang kunnen word tot jij inhoud. Mits een document door twee of langer mensen voordat hetzelfde laadstation worden gedeeld, zou een gebruiker mogelijk inloggen of zeker account aanmaken om het te beheersen bekijken. Als het document niet wordt gedownload voordat de gebruiker de verbinding met jouw centrale verbreekt, heeft hij er denkbaar geen toegang toe. Zeker andere methode is jouw opzetten van absoluut speciale link naar het favoriete document betreffende een gebruiker op dezelfde mobiel apparaat.